У Генічеському районі пройшли «Ігри патріотів Херсонщини»

Минулого тижня у Генічеській районній дитячо-юнацька бібліотеці районної ради пройшов місцевий тур обласного конкурсу «Ігри патріотів Херсонщини» 2018 року.

Конкурс проходив урочисто, з присутністю бібліотекарів шкіл і почесного журі, яке протягом всієї гри невтомно і відповідально підраховувало бали за усні відповіді та індивідуальні завдання.

Самі команди розмістились за столами у відремонтованому залі дитячого відділу. Конкурс проходив у кілька турів: були загальні завдання, за які учні отримували бали до скарбнички своєї школи, та індивідуальні – у вигляді кросвордів, тестів, запитань-головоломок (у таких завданнях обов'язково враховувався вік учасників).

Найбільшу активність серед молоді викликали відео-питання та питання про відомих українців у вигляді презентації тощо.

Конкурс виявив неабиякі знання нашої молоді у галузі краєзнавства, історії рідного краю та України, флори та фауни Херсонщини.

Всі команди були сильними й активними, на всі завдання відповідати миттєво. По закінченню конкурсу було визначено школу-переможця. Нею стала Генічеська ЗОШ I-III ст. №1.

Також в кожній віковій категорії визначались кращі гравці, які отримали грамоти за перемогу у конкурсі.

За матеріалами Генічеської районної дитячо-юнацької бібліотеки
Генічеської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон