У аеропорту "Херсон" цього року 100 тисяч зустріли раніше

У херсонському аеропорту радісна подія - сьогодні, 7 вересня, зустрічали 100-тисячного пасажира. Нагадаємо, що у минулому році 100-тисячного пасажира зустрічали в грудні.

Щасливчик Євгенія прилетіла до Херсона з Кіпру з пересадкою у Києві. На таку урочисту зустріч на своїй Батьківщині жінка не те що не очікувала, але навіть і не мріяла.

Від депутатського корпусу Херсонської обласної ради 100-тисячного пасажира вітала радник голови Оксана Стогній: «Бажаю, щоб у Вашому житті було якнайбільше таких яскравих днів. А також бажаю стабільних прибутків та життєвих здобутків. І, звичайно, продовжуйте подорожувати, користуючись авіапослугами та херсонським аеропортом».

Серед святкових подарунків – безоплатне користування послугами аеровокзального комплексу (автостоянка, пакування багажу, VIP-зал), 25% знижка на наступну поїздку літаками МАУ, безкоштовне страхування на 30 днів для будь-кого із членів родини та 5% знижки на будь-яке інше страхування.

Євгенія достеменно знає про те, наскільки комфортними мають бути авіаперевезення, оскільки її син працює в Кіпрських авіалініях. Вона схвально відзначила роботу МАУ та самого херсонського аеропорту і щиро подякувала за подарунки.

Натомість радник голови Херсонської обласної ради зізналася, що сама ще не встигла скористатись послугами херсонського аеропорту.

Проте, її знайомі літають і дуже задоволені як рівнем обслуговування, так і якістю авіаперевезень.

Оксана Михайлівна впевнена, що аеропорт необхідний для Херсона. Він не лише з'єднує між собою такі курортні міста як Анталія, Даламан чи Шарм-еш-Шейх, але і є платформою для залучення до регіону всеукраїнських та іноземних інвесторів.

Відзначимо, на сьогодні в аеропорту працюють два регулярні міжнародні рейси до Любліна і Стамбула. В Анталію і Даламан літають чартерні рейси, а з жовтня буде відновлено авіасполучення до Єгипту.

Цього року великою популярність користувався столичний рейс. Так, влітку до Києва щодня відправлялись по три рейси. Білети розкуповувались за лічені години. Загалом за останні 3,5 роки послугами херсонського аеропорту скористалися понад 300 000 пасажирів.

За матеріалами Херсонської обласної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон