Контрольні пункти в’їзду-виїзду «Каланчак» та «Чаплинка» тимчасово призупиняють свою роботу

З метою збереження життя та здоров'я громадян та персоналу Митниці ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі прийнято рішення про тимчасове припинення роботи контрольних пунктів в'їзду-виїзду «Каланчак» та «Чаплинка».

6 вересня 2018 року, з метою збереження життя та здоров'я громадян, які проживають біля адмінмежі з ТОТ АР Крим і слідують через КПВВ та персоналу Митниці ДФС, в зв'язку з небезпечною екологічною ситуацією, яка склалася на заводі «Титан» на території ТОТ АР Крим прийнято рішення про тимчасове припинення роботи контрольних пунктів в'їзду-виїзду «Каланчак» та «Чаплинка».

Перетнути адмінмежу з тимчасово окупованим Кримом здійснюється через КПВВ «Чонгар», який працює в штатному режимі.

В тимчасово закритих КПВВ Митники ДФС продовжать нести службу, проте пропуск громадян та транспортних засобів будуть здійснювати лише в екстрених випадках та в разі крайньої необхідності. Громадяни України з окупованого півострову, які будуть прагнути врятуватися від стихійного лиха на материковій Україні будуть оформлятися в спрощеному порядку.

Митниця ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон