На Херсонщині люди скаржаться на лорингіт та сльозоточивість

Такі скарги на стан здоров'я поступають з прикордонних районів Херсонщини через надзвичайну ситуацію, яка склалась з небезпечними викидамина підприємстві "Титанові інвестиції" в Автономній Республіці Крим.

На адміністративній межі з Кримом лікарі вищої категорії - ЛОР, педіатр, сімейні лікарі з обласних лікарень - провели огляди людей в прикордонних Каланчацькому та Чаплинському районах Херсонщини..

Як розповів журналістам директор Департаменту охорони здоров'я ОДА Віктор Короленко, лікарі виявили 20 дітей з ларингітом та сльозоточивістю. З оглянутих на сьогодні 320 людей, було 270 дітей.

Усіх хворих дітей направлять до обласної лікарні. "Враховуючи події на заводі "Титан", який знаходиться поруч, ми вивезли сьогодні лікарську бригаду до сіл. Найбільше скарг серед населення було у Преображенці, Олександрівці та Гаврилівці - саме в цих населених пунктах", - повідомив Віктор КОРОЛЕНКО.

Вадим МУСІЙКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон