Генічеські "Лідери читання"

Напередодні Дня знань Генічеська районна дитячо-юнацька бібліотека відзначала своїх кращих і найактивніших читачів серед школярів 6-7 класів у рамках Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання – 2018».

Переможцями визнано ученицю 7 класу Іващенко Валерію (Генічеська ЗОШ I-III ст. №1) та учня 6 класу Спічака Олександра (Генічеська санаторна школа-інтернат), яких ми попросили скласти топ-5 книжок, які вони вважають цікавими і вартими для прочитання своїми ровесниками.

Олександр та Валерія отримали пам'ятні дипломи за найвищі бали у районному фіналі Конкурсу та сфотографувались біля улюблених книжкових полиць і в оновленому дитячому залі нашої бібліотеки!

Решті читачів і усім наших теперішнім і майбутнім користувачам ми бажаємо успіхів, побільше цікавих книг і яскравих вражень від прочитаного.

Бібліотека активно поповнюється новинками сучасної світової та української літератури. Тож чекаємо вас у новому навчальному році, приходьте, читайте, розвивайтесь нон-стоп!

Генічеська районна дитячо-юнацька бібліотека
Генічеської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон