Юрій Рожков: Підприємцям не треба цуратися суспільної та соціальної роботи

Сьогодні, 2 вересня ми відзначаємо День Підприємця. В своєму інтерв'ю з нагоди свята Голова Херсонської регіональної Ради підприємців Юрій Рожков, зокрема, зазначив:

...В усьому прогресивному світові зовнішній валовий продукт створюють підприємства малого та середнього бізнесу, а в Україні поки що, на жаль, недооцінюють можливості підприємців!

Необхідно підтримувати та сприяти розвитку їх підприємств! Сподіваємось, що у нас теж буде так в майбутньому!

Адже ділові люди - це свого роду винахідники. Вони знаходять цінні та прогресивні ідеї, які роблять наше із вами життя кращим та комфортнішим.

В свій час я теж починав бізнес з цікавої ідеї. Я вважав її вдалою і не помилився - тож став успішним. І бажаю початкуючим підприємцям стати успішними. Адже Успіх з великої літери - це не тільки рівень оцінки зі сторони суспільства, ваших співробітників та колег, це рівень Вашої самооцінки, Вашої успішності. Коли Ви впевнені в собі на 100 відсотків, Ваша справа просувається впевнено вперед швидкими темпами!

Так, сьогодні у підприємців багато проблем, я майже кожного дня спілкуюся зі своїми колегами та партнерами, і бачу, що заважає нам втілювати свої ідеї в життя, і це ні для кого не секрет - нестабільність валюти, низька платоспроможність населення і високий рівень податкового навантаження.

Це ключові проблеми. Але є ще проблеми другого ряду, проте не менш актуальні, а для когось ще й більше: тиск з боку контролюючих органів та правова незахищеність бізнесу. Щоб подолати ці негаразди, нам потрібно триматися одне одного, та вирішувати проблеми колегіально, радитися, проводити фахові та громадські заходи.

Як висновок: не треба цуратися суспільної та соціальної роботи, хоча, на перший погляд, вона не приносить прибутку. Але цим ми створюємо всеоб'ємну благотворну атмосферу для ведення нашого бізнесу - сприятливе ділове середовище!

Ми не повинні бути осторонь від громадян - тому що вони наші покупці, наші клієнти, і ми повинні налагодити та підтримувати із ними конструктивний діалог, постійно проводити моніторинг їх запитів та інтересів, і приходити до консенсусу, незважаючи на вищезгадані перешкоди для нашої взаємодії.

Не забуваймо також і про те, що ми, підприємці, відкриваємо нові робочі місця для мешканців Херсонської області. Крім того, ми турбуємося про гідну старість для пенсіонерів - рівень пенсійних виплат безпосередньо залежить від рівня прибутковості наших підприємств та сплачених до бюджету податків!

Враховуючи всі ці фактори, наш бізнес буде розквітати та просуватися вперед і приносити стабільні дивіденди! Тож дозвольте від душі привітати вас із Днем підприємця і побажати впевненості в собі, стабільності в успіху, наполегливості в діях, рішучості у вчинках, перспектив у прагненнях, доходу в діяльності і налагодження нових міцних партнерських зв'язків!

Здоров'я, сил, нових ідей, підтримки і величезного прибутку! Розвитку і зростання! Нехай ваша справа буде успішною та корисною і сприятиме розквіту міста Херсона і України! - побажав Юрій РОЖКОВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон