В Олешківській райраді привітали підприємців

У першу неділю вересня в Олешківській районній раді традиційно відзначають День підприємця.

Тому, напередодні свята, голова районної ради Павло Потоцький, заступник голови районної ради Костянтин Буганов, радники голови Лариса Снігур та Людмила Шелудько з побажаннями невичерпної енергії, натхнення і здійснення задумів, мудрості в справах та процвітання бізнесу, стабільності, добра й благополуччя привітали успішних та знаних підприємців нашого району.

Почесною грамотою районної ради за сумлінну плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток економічного потенціалу Олешківського району та з нагоди відзначення Дня підприємця в Україні Нагребецького Віктора Григоровича – голову правління ТДВ «Тарасівська іскра», Мусулевського Андрія Васильовича – голову правління Олешківської районної спілки споживчих товариств.

А також вручили Подяку голови районної ради Розискул Інесі Анатоліївні – фізичній особі підприємцю, Коваленко Галині Павлівні – фізичній особі підприємцю, директору магазину «Будмаркет».

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон