Через 7 років в Херсонському аеропорту запрацювали рентгенапарати

Багато хто знає, що 7 років тому Херсонський аеропорт приватизували. Однак покупець не зміг дати ради придбаному. Відтоді летовище не працювало, разом із ним були «заморожені» рентгенівські доглядові системи Rapiscan – 524 та Роліскан-4. Ці установки знаходилися в залах «Відльоту» та «Прильоту». Про це повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Херсонській області.

Недавно, перед початком регулярних авіарейсів із м.Херсона, митники замінили морально застарілий Роліскан-4 на більш сучасний Rapiscan – 628XR. Тож в оперативників виникла нагальна необхідність оновити навички з використання рентгенапаратів.

Зокрема, під час одного з таких занять 25 липня 2013 року митники навчилися обробляти зображення в реальному часі. А саме – збільшувати картинку, переглядати зображення в різних режимах. Це підвищить ефективність виявлення будь-яких порушень.

На повну силу ренгенапарати запрацюють вже в цю суботу (27 липня), під час запланованого авіарейсу Херсон-Москва (Москва-Херсон).

Довідково. Компанія Rapiscan Systems, являється світовим лідером у виробництві доглядових аналізаторів зображення, розробила низку високоенергетичних рентгенотелевізійних систем формування зображення, які можуть визначати енергію фотона. Ренгенотелевізійний інтроскоп – транспортерний призначено для швидкого виявлення підозрілих предметів в багажі та в ручній поклажі пасажирів при переміщенні на транспорті міжнародного сполучення для визначення необхідності (або її відсутності) в поглибленому догляді багажу та ручної поклажі.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон