Про роботу електронних петицій у Херсоні

Завтра, 30 серпня, відбудеться прес-конференція щодо роботи системи електронних петицій у місті Херсоні та підтримання за допомоги е-петиції створення Херсонського молодіжного центру.

У якості спікерів заходу запрошені представники Херсонської міської ради; виконавчих органів Херсонської міської ради; Фонду громади "Захист"; координатор Асоціації молодіжних центрів у Херсоні; керівник проекту з практичного застосування електронних петицій.

Зазначимо, що до 19 вересня проходить збір 250 голосів для підписання петиції про створення Херсонського молодіжного центру. Підписати петицію можна перейшовши за посиланням та зареєструвавшись на сайті через Bank ID

Прес-конференція відбудеться за адресою: м. Херсон, вул. Перекопська, 151/4 (Перший в Херсоні креативний простір HUBWAY).

Також в рамках проекту підготували цікаве відео про написання успішної петиції до Херсонської міської ради

Захід проходить в рамках проекту «Електронні петиції, як механізм взаємодії місцевої влади та громади» ГО «Громадсько-Політичний ХАБ», який підтримано Фондом громади міста Херсон "Захист"" за проектом «Публічні діалоги – шлях до успішного самоврядування» в рамках «Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна та здійснюється PACT в Україні.

Попередня реєстрація

За додатковою інформацією можна звертатися до координатору проекту Лук'янової Людмили на ел.пошту mila.lukianova@gmail.com або за телефоном +380959257672.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон