Херсонський губернатор привітав з ювілеєм заслуженого лікаря

Сьогодні, 27 серпня голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв привітав головного лікаря Херсонської обласної клінічної лікарні Херсонської обласної ради,Заслуженого лікаря України Віктора Клименка з 70-річчям, яке він відзначав 24 серпня.

«Висловлюю вдячність за те, що майже все своє життя ви присвятили медичній справі на Херсонщині. Мабуть, треба привітати і трудовий колектив з ювілеєм керівника, адже ви понад 20 років працюєте в обласній лікарні.

Бажаю вам міцного здоров'я, довголіття. Радуйте своїх колег та люблячу родину! Працюйте ще довгі й довгі роки!», - звернувся Андрій Гордєєв до ювіляра.

«Дякую долі і Богу, що можу займатися благородною і, головне, улюбленою справою на рідній землі», - відзначив Віктор Клименко.

Елеонора ГУСЬКОВА

Клименко Віктор Леонідович – уродженець села Стара Збур'ївка Голопристанського району, Херсонської області. Трудову стежку починав із фельдшера станції швидкої медичної допомоги у Запоріжжі, потім працював у хірургічному відділенні Скадовської центральної районної лікарні, згодом очолив цей медичний заклад. Посаду головного лікаря обласної клінічної лікарні Херсонської обласної ради обіймає з 1996 року.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон