Мангер відзначив херсонців почесними нагородами

На головній площі Херсона сьогодні людно, як ніколи. На обличчях херсонців та гостей міста радість та щирі усмішки,лунають українські пісні, майорять синьо-жовті прапори... Сьогодні нашій неньці - Україні виповнюється 27 років!

Ми стали учасниками творення новітньої держави. Більш того, нам і самим випала честь втілювати у реальність одвічну мрію наших предків – створення сильної та незалежної України. Це велика відповідальність як перед своїм народом, так і перед майбутніми поколіннями.

«День Незалежності – найбільше свято нашої держави. Ми всі знаємо, яким чином та протягом якого часу виборювалася незалежність. В цьому слові сплелися свобода і запекла боротьба. Так, Україна виборола незалежність в 1991 році, але і досі ми змушені утримувати право на волю на східному кордоні.

Завдяки нашим воїнам, які стоять на передовій, ми сьогодні можемо святкувати. Тому давайте достойно шанувати наших захисників, любити свою країну і працювати на її благо та процвітання! З Днем незалежності, українці!», – звернувся під час урочистостей до присутніх голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.

В день головного свята нашої країни Владислав Мангер відзначив почесними нагородами тих, хто найбільше за цей рік вклав зусиль у розбудову нової європейської України.

Так, за сумлінну працю, професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди відзначення Дня Незалежності України Почесними грамотами Херсонської обласної ради нагороджено:

Соловйова Віталія Олександровича – голову Голопристанської районної ради Херсонської області;

Таранову Тетяну Віталіївну – заступника начальника управління туризму та курортів Департаменту культури, туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації – начальника відділу розвитку рекреаційно-курортних територій;

Фогель Любов Олегівну – артистку-вокалістку (солістку) вищої категорії комунальної установи «Херсонська обласна філармонія» Херсонської обласної ради;

Жадобіну Марину Петрівну – заступника начальника відділу прикордонної служби «Херсон» I категорії (тип А) Херсонського прикордонного загону Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України;

Гончаренко Олександра Леонідовича – начальника відділу у Херсонській області ПАТ «Аграрний фонд».

Подяку голови Херсонської обласної ради оголошено:

Шаповаленку Віталію Васильовичу – заслуженому працівнику культури України, викладачу-методисту, завідуючому цикловою комісією «Музичне мистецтво естради» комунального вищого навчального закладу «Херсонське музичне училище» Херсонської обласної ради;

Гарану Сергію Олександровичу – начальнику відділення дільничних інспекторів відділу прикордонної служби «Хорли» IV категорії (тип В) Херсонського прикордонного загону Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України;

Романову Володимиру Олександровичу – члену організації ветеранів-прикордонників Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон