Микола Дмитрук: З Днем Незалежності України!

Народний депутат України VII скликання Микола Дмитрук привітав жителів Херсонщини з Днем Незалежності України:

Шановні земляки! 27 років Незалежності – це не покинуті домівки у наших містах і селах, які чекають господарів із заробітків.

Це не розруха і ненависть, які правлять сьогодні в суспільстві, дорвавшись до влади. Це не навмисне знищення й банкрутство літако- та машинобудування, космічної сфери , хімічної промисловості, як усіх інших, колись ключових галузей, які давали країні товари з доданою вартістю і оплачувалися валютою і золотом.

Це не безцеремонне втручання можновладців у церковну віру, забувши про віками вистраждані біблійні істини, в яких годі шукати фальші. Це не подачки у вигляді субсидій та оббирання, й так обіднілого населення непомірними тарифами і цінами.

Це не Парламент, в якому політиком може бути кожен неук, який потрапив туди, попри свої розумові і моральні якості, волею випадку. Це не ті народні обранці, які приїздять до нас і б'ючи себе в груди, цинічно заявлять, що ощасливили, виділивши кошти з державного бюджету на школи, дитсадки чи дороги, які ми з вами самі ж туди й перерахували.

Це не ті люди, які створюють благодійні фонди на базі державних підприємств, а потім роз'їжджають нашими населеними пунктами, роздаючи кошти, які належать державі як власну допомогу, аби за них проголосували на майбутніх виборах. Якої долі задумали усі вони для країни і кожного із нас? Поки ми маємо час, аби зробити для себе неспростовні і глибокі висновки.

Незалежність країни - це коли є впевненість у завтрашньому дні. Це коли кожен може жити, а не виживати. Це коли чиновники та політики розділяють відповідальність із власним народом, а не лише шукають скрізь власної користі. Це коли вони говорять правду і не бояться слухати її від народу.

Це коли влада створює можливості для росту і розвитку, а не спроваджує із країни працьовитих людей і перспективну молодь. Це коли рукотвориться мир, а не лише ведуться про нього розмови. Це коли у багатонаціональній країні, може почуватися вільним і бути собою кожен громадянин. Це коли на власній землі мають щасливе майбутнє ті, хто лише щойно народився, і ті, хто вже віддав країні свої кращі роки.

Зараз, як і 27 років тому, на нас лежить велика відповідальність перед власною країною і сумлінням, родинами і майбутніми поколіннями вкотре пройти випробування на зрілість. Давайте робити це разом, повернувши долю кожного українця на краще.

І нехай буде завжди повним джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги та впевненості у власних силах і переконаннях. Миру, благополуччя і достатку кожній нашій родині.

З повагою Микола ДМИТРУК,
народний депутат України VII скликання.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон