У Херсоні до навчання – готові

Вже незабаром 1 вересня, початок нового навчального року. Для дорослих - це «гаряча пора», щоб зібрати своїх дітей до школи, придбати все, що потрібно для безумовного успішного навчання... Діти, особливо «першачки», із завмиранням серця чекають на початок нової сторінки життя...

В святковий День Державного прапора України до служби у справах дітей Дніпровської районної у м. Херсоні ради завітали гості, яким тут завжди раді і готові допомогти – діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування разом з опікунами та діти, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Спільними зусиллями Херсонської міської та Дніпровської районної у місті рад за рахунок цільової міської програми на 2016-2020 рр. «Діти Херсона» та районної програми «Діти», вкотре діти соціальних категорій отримали шкільні ранці з канцелярським наповненням.

Тож, в день державного свята та напередодні дитячого – Дня Знань , 16 дітей та їх близькі відчули турботу та піклування громади, отримали чудові подарунки, усміхнені та щасливі вони готові до навчання!

Прес-служба виконавчого комітету
Дніпровської районної у м. Херсоні ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон