У Херсоні стало більше швачок

День 14 серпня 2018 року став особливим для Державного навчального закладу «Херсонський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості».

Цього дня відбувся перший випуск групи слухачів, які навчалися у цьому закладі за індивідуальним планом за професією «Швачка» 1-2-го розряду.

Жінки, які перебували на обліку у службі зайнятості, не тільки отримали робіничу професію, а і здійснили свої мрії та бажання.

Навчання відбувалось протягом 15 тижнів і мало індивідуальний графік для кожного слухача. За цей час майбутні професіонали оволоділи навиками роботи щодо виготовлення швейних виробів за допомогою універсальних і спеціальних швейних машин, навиками роботи з обладнанням для волого-теплової обробки та швейним приладдям.

Підсумком навчання стала державна кваліфікаційна атестація, яку слухачі склали на «відмінно». Тож, привітаємо випускників із успішним закінченням навчання й побажаємо шукачам роботи змінювати своє життя та вірити в здійснення мрій!

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон