Європейський вчинок херсонського підприємця

Нещодавно директор херсонського "Водоканалу" Михайло Чемерис скаржився, що в центрі міста на площі Свободи розікрали рамку охолодження - покрали розпилювачі води...

Відновлювати роботу рамки "Водоканал" відмовився, бо кошти хоч і не великі, але вказана стаття витрат не передбачена у фінансових розходах підприємства.

"Що ж земляки,екзамен на європейську свідомість ми не здали. Жити нам в печерах ще довго..." - прогнозував тоді майбутнє Херсона пан Чемерис.

Але згодом сам директор "Водоканалу" дещо змінив свою оцінку. Завдяки херсонському підприємцю відновили роботу охолоджуючої рамки на площі біля кінотеатру Україна - керівник ПП "Сантехкомплект" Олександр Одегов передав необхідні комплектуючі для відновлення роботи рамки.

"Дякуємо Олександру за його громадянську позицію. Сподіваємося, що цього разу вона не стане об'єктом вандалізму. Шановні містяни це зроблено не для мера чи депутатів,це зроблено для вас, бережіть своє", - написав Михайло Чемерис.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон