На Херсонщині розпочався ІІ етап конкурсу «Віват, офіцери!»

4 липня в управлінні Державної пенітенціарної служби України пройшов черговий етап конкурсу «Віват, офіцери!».

За повідомленням прес-служби управління ДПтСУ в Херсонській області цього дня офіцери, які перемогли у першому етапі - серед персоналу установ виконання покарань та слідчого ізолятору що визнані найкращими від підпорядкованих установ області продемонстрували свої навички підчас стройової, службової і фізичної підготовки.

Так, 7 учасників конкурсу склали тестування зі знання уставу та нормативних актів, виконання стройового шагу та виконали ряд фізичних нормативів: підтягування на перекладені та біг на дистанцію 100 м та1км.

Членами конкурсної комісії були прискіпливо оцінені зовнішній вигляд та навички офіцерів пенітенціарної служби, відповідно виставлені оцінки.

Результати оцінювання стануть відомі 25 липня після заключного етапу конкурсу, який включатиме в себе наступні конкурси: «Візитна картка», або презентація, «Професійна підготовка» в якому конкурсанти будуть змагатися у вмінні швидко та правильно розбирати та збирати ПМ та АК, а також «Творчий конкурс» - демонстрація талантів.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон