На Херсонщині пенсіонерка віддала «капітану міліції» майже 20 тисяч гривень

Ближче до обіду на стаціонарний телефон новотроїцької пенсіонерки зателефонував невідомий, котрий представився «капітаном міліції».

Бабуся, мабуть, не знала, що міліції в Україні вже не має, тож вислухала його розповідь до кінця. А розповідь ця була стандартною: Ваш онук, мовляв, скоїв ДТП і зараз знаходиться у відділку, і аби звільнити його від відповідальності, потрібно заплатити. Просив «капітан міліції» всього нічого — 10 тисяч гривень.

Любляча бабуся на пропозицію погодилась одразу і вже за півгодини до неї по гроші прийшов незнайомець. Пенсіонерка на онукові «економити» не стала і віддала «капітану» 14 тисяч гривень і 5 тисяч російських рублів... І лише за 4 години потому, зрозумівши, що її обманули, новотройчанка зателефонувала справжнім правоохоронцям.

Цікаво, що того ж дня шахраї телефонували ще двом новотройчанкам (принаймні, дві заявили про це до поліції), але «розвести» громадянок не вийшло.

Андрій БЕЙНИК
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон