У Генічеському районі на Херсонщині готуються до нового навчального року

Зокрема, у навчально-виховному комплексі "Генічеська школа I-III ступенів № 3 – дошкільний навчальний заклад" Генічеської районної ради розпочато ремонт покрівлі.

Ремонту покрівля навчально-виховного комплексу вимагала давно: питання про її незадовільний стан піднімалися вже давно і неодноразово, але тільки завдяки увазі до цієї проблеми депутатського корпусу Генічеського районного ради нинішнього скликання, ремонт було розпочато.

Під час ремонту буде повністю замінено дерев'яні перекриття покрівлі, проведуть гідроізоляцію, а дах покриють новим металопрофілем.

Голова районної ради Андрій Євстратов разом з головою райдержадміністрації Олександром Воробйовим побували на території школи та ознайомилися з ходом ремонтних робіт.

"Реалізуємо в Генічеському районі програму з реконструкції шкіл та навчальних класів. Старі будівлі, класні приміщення, які десятки років не знали ремонту, зміцнюємо, ремонтуємо, модернізуємо системи опалення у закладах освіти. Прагнемо, щоб наші діти навчалися в комфортних умовах», – говорить Андрій Євстратов.

Кошти на капітальний ремонт ЗОШ № 3 були виділені з районного бюджету за рахунок залишку освітньої субвенції в цьому році. Роботи підрядник планує закінчити до початку нового навчального року.

Генічеська районна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон