Два національні рекорди з одного форуму в Херсоні

Одразу два національні рекорди встановили на форумі "Агропорт Південь", який проходив днями у міжнародному аеропорту Херсона.

Перший - на рахунку силачів із Федерації стронгменів України. Вони вручну і всього лише за 52 секунди втрьох змогли зрушити з місця комбайн "Скіф" вагою 13,7 тонни, та ще й протягли його майже десять метрів.

А другий рекорд був апетитним і смачним: команда кращих кухарів із двох престижних ресторанів приготувала овочевий салат у 407,5 кілограма. Солодкий перець, моркву, огірки й капусту для нього надали п'ять місцевих сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств.

Салатом пригощали всіх охочих, та одразу було зрозуміло, що учасникам і гостям форуму всього не з їсти (до того ж для них приготували ще й казан плову).

Тому частину вітамінної страви після фіксації ваги експертами Книги рекордів України відправили, як частування особового складу, до окремої авіаційної бригади, дислокованої під Херсоном.

"Голос України"

фото Інтернет

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон