Головний поліцейський Херсонщини працював у Скадовську

Вчора, 19 липня, начальник Головного управлінні поліції Херсонщини Артур Мєріков провів виїзний прийом громадян у місті Скадовськ, який є курортним містом і населення якого у літні місяці значно збільшується за рахунок відпочивальників.

Жителі курортного міста Скадовськ та району мали можливість звернутися з різними питаннями до начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Артура Мєрікова. Прийом відбувався в адміністративній будівлі Скадовського відділення поліції, про що громадян попередили завчасно.

Керівник поліції області вислухав питання місцевих жителів, які вказували на затягування розслідування кримінальних проваджень, просили вплинути на сусідів, які вчиняють хуліганство. Артур Мєріков прийняв до уваги пропозиції та побажання громадян щодо якісного покращення роботи окремих підрозділів поліції Скадовського району.

Кожен із заявників отримав вичерпну відповідь на хвилюючу його проблему. Деякі питання начальник ГУНП взяв під особистий контроль з подальшим обов'язковим наданням офіційної відповіді заявнику.

"Якщо людина прийшла на прийом, значить, на певних напрямках діяльності ми не допрацювали. Важливо знати свої помилки, певні недоліки в роботі і виправляти їх", - зазначив начальник поліції області Артур Мєріков.

Керівник Головного управління Національної поліції в Херсонській області вважає за необхідне проводити подібні прийоми, де він безпосередньо може дізнатися проблемні питання людей та допомогти їх вирішити. А також з'ясувати, в чому іноді не спрацьовують належним чином його підлеглі.

Скаргам громадян на дії поліцейських приділяється особлива увага. Якщо заявник висловлює невдоволення роботою конкретного співробітника або підрозділу, таке питання Артур Мєріков намагається врегулювати ще до закінчення прийому.

Окрім проведення прийому громадян, Артур Мєріков націлив керівника Скадовського відділення поліції на необхідність посилення заходів безпеки на дорогах та морському узбережжі, щоб максимально убезпечити громадян від злочинних проявів.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон