Мангер: Генічеський медичний коледж потрібен Херсонщині

Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер прокоментував рішення облради про передачу Генічеського медичного коледжу до державної форми власності:

"...відповідне рішення ми прийняли на минулій сесії Херсонської обласної ради, але державні представники поставили умову, щоб цілісний майновий комплекс також перейшов у власність держави.

Ми прийняли таке рішення - про передачу цілісного майнового комплексу до державної власності оскільки утримання такого закладу є непосильним тягарем для обласного бюджету. Але на умовах спільного використання, наприклад, спортивної зали, яка буде працювати для жителів Генічеського району.

Безумовно такий навчальний медичний заклад потрібен Херсонщині, тому є пропозиція від керівника Херсонського державного університету Олександра Співаковського, щоб фахівці з медколеджу будуть продовжувати навчання на новоствореному медичному факультеті ХДУ.

Таким чинок, на теренах Херсонщини буде створено такий потужний навчально-медичний хаб (комплекс - ред.) підготовки фахівців для медичного обслуговування нашого регіону", - повідомив голова Херсонської обласної ради Владислав МАНГЕР.

За матеріалами "Український південь"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон