Пільговиків на курорті Херсонщини перевозити відмовляються

Пільговики з населених пунктів на курорті Арабатська стрілка у Генічеському районі Херсонщини можуть виявитися відрізаними від цивілізації.

Фірма-перевізник, що обслуговує автобусні маршрути із сіл Щасливцеве та Генгірка, попередила про відмову перевозити їх з 15 липня цього року.

Річ у тім, що після того як держава припинила оплачувати такі перевезення, транспортне підприємство звернулося до Генічеської райдержадміністрації та Щасливцевської сільради із проханням нараховувати компенсацію з районного чи сільського бюджетів.

Натомість, у РДА порадили звернутися до сільради, а в сільраді — до РДА, пояснивши, що коштів на оплату проїзду пільговиків у місцевій скарбничці «не передбачено».

За перевезення соціально вразливих мешканців Щасливцевого та Генгірки приватному АТП з початку року вже заборгували понад 40 тис. грн.

Директор підприємства Наталія Малярова дивується: чи не найбідніше в районі село Рівне гроші на це знайшло, а орган місцевого самоврядування процвітаючого Щасливцевого всіляко ухиляється від виконання соціальних зобов'язань перед своїми мешканцями.

"Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон