Гурмана з гранатою піймали в Херсоні

Злочинця в Херсоні допомогла викрити... схильність до делікатесів.

Біля зупинки громадського транспорту на вулиці Кулика перехожий помітив підозрілий пакет. І викликав поліцейських, які виявили в пакеті гранату "Ф-1" і запал до неї. Хто залишив боєприпаси на лавочці, невідомо - свідків не було.

Та співробітники Херсонського відділу Нацполіції зауважили, що на пакеті із гранатою був логотип відомого виробника сиру, а поруч лежала порожня пляшка з-під недешевого червоного вина.

Зіставивши ці два факти, оперативники зробили висновок, що вино і сир гурман міг купувати в найближчому магазині делікатесів. Так воно і виявилося: працівники магазину описали покупця та й камера відеоспостереження його зафіксувала.

За описом правоохоронці визначили, що гурман - 28-річний раніше не судимий приїжджий із сусіднього Олешківського району Херсонщини. Він мешкав неподалік у гуртожитку, куди за підозрюваним і виїхала опергрупа. Коли поліцейські постукали до його кімнати, чоловік мирно спав, ще не встигши до пуття протверезіти.

Він зізнався, що гранату йому подарував знайомий, який привіз її зі східного фронту. Носив її "задля самозахисту" і прихопив із собою на вуличний бенкет, а тоді просто забув. Та якби бойова граната вибухнула, дісталося б і її власнику, і пасажирам на зупинці, адже скалки від "лимонки" летять на дві сотні метрів.

Тож після розкішної вечері на вуличній лавочці гурмана чекає лава підсудних.

"Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон