Як в Генічеську тренуються юні баскетбольні зірки

В Генічеську, в рамках соціально-спортивного проекту «Юна баскетбольна зірка Таврії», тривають навчально-тренувальні збори найкращих дівчат баскетболісток з Херсонської області, які народилися 2004 – 2008 р.н.

Дівчата працюють з циклом 2 – 1, тобто два робочих дня, по два тренування в день та день вільний від тренувань.

Тренувальний процес здійснюється у дві групи, одна група працює у спортивному залі, а одна група в цей час працює в мультимедійному залі, а потім групи міняються.

За цей час дівчата ознайомилися та відпрацювали навички гри у нападі та захисті, а також дізналися багато нового про баскетбольні правила, баскетбольну термінологію, історію баскетболу та особливості підготовки баскетболістів у Сполучених штатах.

У вихідний день всі учасники зборів відвідали Арабатську Стрілку, в районі селища Щасливцово, де ознайомилися із унікальними природними ресурсами Генічеського району.

Проект «Юна баскетбольна зірка Таврії» є результатом міжнародного співробітництва між БК ХДУ «Таврійська Зірка», Херсонським державним університетом, Федерацією баскетболу України, Херсонською регіональною федерацією баскетболу, з одного боку, та Державним департаментом США, університетом Теннессі, а також Залом слави жіночого баскетболу з іншого боку.

За матеріалами Генічеської районної ради

Фото Денис Стеценко

Хочеться подякувати керівництву Генічеської районної ради та Генічеського медичного училища за створення умов для учасників зборів.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон