На Херсонщині знайшли сезонну роботу тисячі людей

У теперішній час одним із активних методів підтримки безробітних є організація сезонних робіт.

З початку року за допомогою служби зайнятості знайшли сезонну роботу 3,6 тис. мешканців Херсонщини.

«Такі роботи допомагають вирішити проблему зайнятості та оживити активність населення до пошуку роботи на постійне працевлаштування, адже це стимулює краще використовувати трудові ресурси із залученням кваліфікованих працівників області. Із року в рік збільшується кількість осіб, які бажають працювати на сезонних роботах.

Серед запропонованих видів робіт - вирощування та збір овочево-баштанних культур, підсобні роботи у виноградарстві, садівництві, овочівництві, роботи по обслуговуванню пансіонатів та баз відпочинку під час сезону тощо», - розповідає заступник директора Херсонського обласного центру зайнятості Наталія Португальська.

Шукачам роботи пропонуємо звертатися до центрів зайнятості. Працевлаштування відбувається у всіх без винятку районах та містах області.

Висловлюємо подяку роботодавцям, які звернулися за допомогою до служби зайнятості в укомплектуванні їх сезонними працівниками.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон