Херсонщина — серед лідерів з оснащення лічильниками

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України оприлюднило інформацію щодо рівня оснащеності регіонів тепловими лічильниками.


— З прийняттям Закону «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» питання встановлення будинкових лічильників тепла — першечергове. Люди мають платити справедливу ціну за реальний обсяг спожитого енергоресурсу. На сьогодні показник оснащеності тепловими лічильниками — 80,3%. За останні 2 роки рівень оснащення збільшився на 20%, — прокоментував ситуацію Геннадій Зубко, віце-прем'єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.

Найкращі показники оснащеності у Черкаській області — 97,6%, Вінницькій — 95% та Хмельницькій — 93%. Серед регіонів, що мають показники за 90%, — Дніпропетровська, Харківська та Херсонська. Найнижчі показники оснащеності у Тернопільській (15,5%), Луганській та Донецькій (25%) областях.

Анатолій НІКОЛАЄВ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон