На Херсонщині відпочивають діти з усієї України

Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Орльонок» Генічеського району, що на березі Азовського моря, гостинно приймає 30 дітей пільгових категорій з Чернівецької області.

Для малечі тут створено усі необхідні умови для гарного відпочинку. Заплановано безліч цікавих розважальні заходів, зокрема 5 липня діти побували в дельфінарії.

Відпочинок дітей з Буковини проходить у рамках обміну групами дітей пільгових категорій з інших регіонів України.

У серпні цього року, на запрошення Чернівецької облдержадміністрації, діти пільгових категорій Херсонської області матимуть змогу відпочити в Карпатах.

А у перші дні липня на відпочинок у позаміський оздоровчий табір «Дивосвіт» Каланчацького району завітали школярі з Луганщини. Тут, на березі Чорного моря, також створено гарні умови для комфортного та безпечного оздоровлення.

Із превеликим задоволенням діти взяли участь святкових заходах з нагоди свого приїзду. Під час перебування дітей у таборі «Дивосвіт» на них чекає безліч цікавих розваг.

Управління інформаційної політики ХОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон