Херсонцям допомагають із закордону

Останнім часом все більше вихідців з Херсона, які вже давно живуть і працюють за кордоном, хочуть надати допомогу своїм землякам.Українці, які мешкають там, воліють чимось допомогти країні, де вони народились, де живуть їхні родичі.

У студії «Український південь» депутат Херсонської обласної ради, підприємець Юрій Рожков розповів про те, що за останні два з половиною роки підприємець налагодив контакти з благодійними фондами Німеччини, Данії, Нідерландів.

Зібрана гуманітарна допомога передавалась до міських клінічних лікарень, двох обласних. Юрій Рожков брав на себе витрати зі зберігання та транспортування вантажів. І ось з'явились нові охочі взяти участь у добрій справі.

«Буквально кілька днів тому зателефонували українці, які зараз мешкають в Англії. Вони є власниками ІТ-компаній і можуть поділитись оргтехнікою та комплектуючими, якими вже не користуються. Техніку можна спрямувати до шкіл, медичних закладів, вона їм дуже необхідна в роботі», – сказав Юрій Рожков.

Підприємець переконаний, що після того як людина досягла певного успіху в житті, має все необхідне для себе й родини, то повинна брати соціальне навантаження. Для себе визначив, що це будуть два головні напрямки – створення комфортних умов в школах та закладах охорони здоров'я.

Український південь

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон