Ще одна перемога талановитої херсонської вокалістки

У п'ятницю, 29 червня у місті Вільногірськ (Дніпропетровська область) відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Гранд-талант-2018».

Фестиваль проводиться з метою виявлення та підтримки творчо обдарованих дітей та молоді; розвитку аматорського мистецтва; збереження та збагачення національних культурних традицій; популяризації і пропаганди українського народного класичного і сучасного мистецтва; підвищення педагогічної майстерності, обміну творчим та педагогічним досвідом; налагодження творчих контактів між учасниками фестивалю.

Засновником та організатором фестивалю є ГО «Всеукраїнське об'єднання «Ліга діячів культури України» за підтримки Міністерства культури України та Вільногірської міської ради.

У конкурсі беруть участь талановиті діти та молодь віком від 7 до 23 років. Усі вони змагаються у таких номінаціях, як: «Інструментальна музика», «Вокал», «Хореографія», «Ансамблеве виконавство» та «Художнє слово».

Цього року спробувати свої сили у творчому змаганні вирішили 400 учасників зі всієї України!

Їх здібності оцінювало професійне журі: Мирослав Вантух - Герой України, народний артист України, заслужений діяч мистецтв України, лауреат Національної премії України ім. Т. Г. Шевченка, член-засновник Академії мистецтв України, генеральний директор-художній керівник Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім. П. Вірського, голова Національної спілки хореографів України; Лариса Хоролець - двічі Міністр культури України, народна артистка України, професор, акторка театру та кіно, драматург, член Спілки письменників України; Марія Максакова-Ігенберг - оперна співачка світової слави, солістка Маріїнського театру, "Большого" театру, "Гелікон-опери", викладала в академії музики ім. Гнєсіних, доцент НАКККіМ; Катерина Пушкіна - Заслужена артистка України, поет та композитор, солістка Державного академічного ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України та інші.

Але ні велика кількість суперників, ні прискіпливі судді не завадили херсонці – Анжеліні Макфарлейн – здобути блискучу перемогу на конкурсі! Виконавши англійську пісню «All of me», дівчина отримала найвищу нагороду – Гран-Прі!

Вітаємо талановиту співачку та бажаємо їй успіхів у наступних конкурсах!

Наталія РОЖКОВАН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон