"Батьківщина" переобрала Мангера

Сьогодні, 27 червня Владислав Мангер одноголосно переобраний керівником Херсонської міської організації ВО "Батьківщина".

На зборах активу партії Владислав Мангер відзвітував перед однопартійцями про виконану роботу і отримав у відповідь високу оцінку своєї діяльності: «Не секрет, що ВО «Батьківщина» - єдина політична сила, яка виконує свої обіцянки.

Пам'ятається, наші опоненти посміювалися над тим, коли ми говорили, що медичні дослідження для людей можна зробити безкоштовними. Але сьогодні ця програма успішно працює. Та ж історія з бюветами чистої питної води, які незабаром з'являться в Херсоні.

Крім того, не будемо забувати: єдиною партією, що відстоювала інтереси городян під час підняття ціни на проїзд, була партія «Батьківщина». У ті дні наш народний депутат Юрій Одарченко зробив практично неможливе: зберіг для жителів Херсона адекватну ціну на проїзд в громадському транспорті.

Зрозуміло, на цьому ми не зупиняємося, а будемо і далі працювати заради покращення життя не тільки Херсонщини, а й України», - сказав Владислав МАНГЕР.

Після визнання роботи Мангера задовільною, актив прийняв рішення переобрати Владислава Миколайовича на посаду керівника Херсонської міської організації ВО "Батьківщина" знову.

Уже новопризначений голова міської організації разом з народним депутатом Юрієм Одарченко в урочистій атмосфері вручили грамоти іменинникам і найактивнішим членам зборів.

Херсонська міська організація ВО "Батьківщина"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон