Волейболістки з Скадовського району гідно представили Херсонщину

Вчора, 25 червня, у Скадовську завершились Всеукраїнські спортивні змагання під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» з волейболу серед дівчат та юнаків 2004-2005 років народження Громадської організації «Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

У змаганнях взяло участь 24 команди з 16 областей України. 164 дівчинки та 110 хлопчика протягом трьох ігрових днів змагались за призові місця. За підсумками змагань Херсонська область зайняла ІІІ місце командне місце у змаганнях серед дівчат.

Від директора НСБ «Скадовськ» Леоніда Пасічника дівчата отримали окрім привітань ще й грошову винагороду. Грошовою нагородою відзначила своїх дівчат і голова Улянівської сільської ради Надія Твердохліб. А голова осередку Аграрної партії у Скадовському районі Костянтин Ольшевський подарував переможцям відпочинок у Скадовському Аквапарку. Дівчата його заслужили.

Вітаємо команду волейболісток з Улянівки Скадовського району, які гідно представили Херсонську область на всеукраїнському рівні.

Скадовські новини

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон