Голова Олешківської райради терміново звернувся до депутатів

Голова Олешківської райради Павло Потоцький звернувся до колег - депутатів, щодо намагань скликати незаконну сесію районної ради:

Шановні колеги! Вимушений звернутися до ВАС з приводу незаконного скликання сесії Олешківської районної ради 26 червня 2018 року на 10 годину!

Нагадаю, що 5 вересня 2017 року ВИ мене обрали головою районної ради, як рівного серед рівних. Доручили мені проведення сесій і від ВАШОГО імені забезпечувати дотримання законності, правопорядку та регламенту районної ради!

Я щиро почав працювати згідно тих напрямів, які ВИ мені доручили.

Основне - це зупинити "дерибан" районного бюджету і природних ресурсів, які ще залишилися на території Олешківського краю! І ось, коли МИ разом почали дієво перешкоджати всім незаконним діям по збагаченню за рахунок корупційних схем і розкраданню корисних копалин, то Потоцький відразу став невигідним окремим особам.

Гадаю, що ВИ добре розумієте, що за всіма цими подіями стоїть особисто заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації - Рищук Е.М. Думаю немає необхідності пояснювати, хто керує призначеннями та звільненнями у Олешківському районі!

Ви добре знаєте, шановні колеги, хто телефонує, приїздить і постійно тисне на ВАС, погрожуючи позбавленням земельних ділянок чи робочих місць, або навпаки обіцяючи «золоті гори», за мовчазне виконання вказівок.

Звертаюсь до ВАС, як до чесних та порядних людей, яких обрали виборці Олешківщини. Звертаюсь для того, щоб ми разом зберегли природні ресурси нашого району і жорстко припинили корупційний процес перетікання районного бюджету до кішень «смотрящих».

Я закликаю ВАС згадати, що ми обіцяли людям на виборах і навіщо пішли в депутати. Досить мовчки виконувати вказівки «ляльководів». Нам потрібно керуватися лише тим, що ВАМ підказує сердце, розум і досвід!

Хочу, щоб потім НАМ з ВАМИ не було соромно за наше VII скликання. Соромно перед власною совістю та перед нашими виборцями! Переконаний, що такі «смотрящі», аж ніяк не сприяють сталому розвитку Олешківського району!

Сподіваюсь на порозуміння і на те, що ВИ не будете брати участь у протизаконному "шабаші", що намагається реалізувати Євген Рищук у власних цілях, використовуючи ВАС як пішаків у своїй ганебній грі по пограбуванню Олешківщини. МИ повинні це зупинити, раз і назавжди!

З повагою голова Олешківської районної ради Потоцький П.Б.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон