Андрій Гордєєв: Довіра до влади починається з державних службовців

На цьому наголосив голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв сьогодні, 23 червня під час урочистого заходу з нагоди 100-річчя запровадження державної служби України,що відбувся у Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша.

«Впевнений, довіра до влади починається саме з державних службовців, які мають оперативно реагувати на потреби і запити суспільства», - заявив Андрій Гордєєв.

Також на святі були присутніми Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко і народний депутат України Олександр Співаковський, які долучилися до вітань працівників державної служби Херсонщини.

«У наш час люди, які обирають служіння народу України, заслуговують на глибоку повагу за нелегку працю, що потребує, передусім, самовідданості. Саме високопрофесійна державна служба має забезпечити демократичне та правове державне управління», - продовжив свою вітальну промову керівник області Андрій Гордєєв, і подякував Віце-прем'єр-міністру України Павлу Розенку за увагу до Херсонщини.

Крім того, Андрій Гордєєв вручив відзнаки різних рівнів державним службовцям області.

Елеонора ГУСЬКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон