Майбутнє Олешківського району тільки у співпраці

Сьогодні, 22 червня, за участі голови районної ради Потоцького П.Б., заступника голови Буганова К.М. та радника Шелудько Л.А. відбулася виїзна нарада керівників комунальних підприємств, установ та закладів районної ради у Великокопанівській ОТГ та Ювілейній ОТГ з питання організації співпраці районної ради з об'єднаними територіальними громадами.

Питань для обговорення виявилося чимало. Здавалося б об'єднані громади повинні і можуть, отримуючи власні надходження та державну дотацію, повністю перейти в автономний режим та самостійно вирішувати всі проблеми.

Але, як виявилося, залишилося багато питань у галузях медицини, освіти, соціального захисту громадян та багато інших, які потрібно вирішувати тільки у тісній співпраці з районною радою, її комунальними установами, районними службами.

Делегація районного органу місцевого самоврядування спілкувалася з головами сільських рад Костенко В.Д. та Пустовим Р.А., працівниками їх виконавчих апаратів. Обговорювали та домовлялися про шляхи вирішення проблем кожної громади.

Звичайно, у цих об'єднаних громад різні ситуації та всі учасники виїзної наради прийшли до однієї думки. Майбутнє району та об'єднаних територіальних громад тільки у тісній співпраці та взаємопорозумінні.

Такі виїзні наради, враховуючи їх важливість, планується проводити щоквартально, - запевнив голова Олешківської районної ради Павло ПОТОЦЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон