Херсонською морською академією зацікавилися китайці

Херсонською морською академією зацікавилися китайці - у минулий вівторок, 19 червня, Херсонську державну морську академію (ХМДА) відвідала представницька делегація з Китаю.

У складі делегації директор Чунцінського Чжіхуйського адиктивного науково-дослідного інституту технологій виробництва Лю Юн, його заступник Ду Менлінь та генеральний директор цього закладу Ян Чжуанчжи у супроводі проректора з науково-педагогічної роботи та інновацій Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова Рижкова Сергія Сергійовича та перекладача Збруцької Іванни Петрівни.

Гості приїхали з метою налагодження наукового співробітництва, сумісної підготовки наукових кадрів та впровадження новітніх досягнень науки в освітню і практичну діяльність.

Після обговорення спільних планів із керівництвом академії члени делегації оглянули навчально-тренажерну базу ХДМА та поспілкувалися зі співробітниками закладу.

Візитери висловили задоволення побаченим і укріпилися в намірі співпрацювати з ХДМА.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон