До Олешківської райради завітали діти

Останнім часом з Олешківського району Херсонщини надходять переважно тривожні новини, пов'язані з кримінальними "розбірками" та боротьбою за владу.Цього разу новина з Олешківської ради позитивна - районну владу "захопили" діти...

Учасники міжрегіонального інноваційного проекту із профорієнтації учнівської молоді «Профікемп» – команда Олешківської гімназії (учні 9 класу) «ЛюбоSvit» разом зі своїми керівниками завітали до Олешківської районної ради, аби дізнатися особисто, що представляє собою районний орган місцевого самоврядування і як він працює.

З неймовірним захопленням і цікавістю старшокласники слухали радника голови районної ради Людмилу Шелудько, яка з великим задоволенням надала інформацію про діяльність представницької влади.

Діти настільки захопилися "грою у владу", що навіть приміряли крісла у президії районної ради.

Віримо, що «ПрофіКемп» стане для юних мешканців нашого краю добрим стартом на шляху до самореалізації, а отже – запорукою успіху кожного з них.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон