Співаковський поділився приємною новиною

На вчорашньому засіданні Комітету Верховної Ради України з питань бюджету погоджено розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 червня 2018 року № 423-Р, до якого було включено пропозицію народного депутата О. Співаковського

Йдеться про виділення Обласному бюджету Херсонської області 12 млн. грн. для придбання медичного обладнання: «Цифрова мамографічна система із функцією томосинтезу» для комунального закладу Херсонської обласної ради «Херсонський обласний онкологічний диспансер».

Ці кошти будуть передбачені при розподілі у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій між місцевими бюджетами за об'єктами (заходами).

Я дуже вдячний Кабінету Міністрів України та Комітету Верховної Ради України з питань бюджету за розуміння та підтримку у вирішенні такого надзвичайно важливого для Херсонщини питання, як придбання надсучасного медичного обладнання для Херсонського обласного онкологічного диспансеру, що дозволить моїм землякам отримувати медичні послуги якісно нового рівня!, - поділися приємною новиною Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

Чекаємо офіційного опублікування зазначеного Розпорядження Кабінету Міністрів України вже найближчим часом.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон