Департамент охорони здоров’я дезінформує медиків на Херсонщині

Про це у херсонській студії «Український південь» заявив голова парламентської фракції ПП "Об'єднання "Самопоміч" Олег Березюк, під час робочої поїздки по Херсонщині.

Народний депутат Олег Березюк відвідав на Херсонщині обласний центр та райони з метою вивчити - як на місцях люди сприймають те, що робить центральна влада: реалізацію децентралізаційних процесів, видачу субсидій на сплату за послуги ЖКГ та хід медичної реформи.

Реформування медичної галузі особливо цікавило народного депутата від "Самопомочі" під час зустрічей з колективами медустанов, оскільки сам Олег Березюк за фахом - лікар.

Так, конфліктна ситуація у Каховській районній лікарні виникла, вважає Олег Березюк, через те, що Департамент охорони здоров'я дезінформував медичних працівників.

«Обласний Департамент не пояснює і не зацікавлений, щоб лікар знав суть цієї реформи, бо якщо лікар дізнається, то починає хотіти її. Не хочуть віддати лікарю й пацієнту гроші, які дає держава.

У Каховській лікарні – конфлікт через неправильне управління. Вирішили створити професійну групу лікарів та управлінців, які запропонують області, як реформувати галузь у їхньому районі.

Відбулась і жорстка професійна (я за фахом – лікар) розмова з працівниками поліклінічної служби Херсонської лікарні ім. Є. Є. Карабелеша. Вони надають таку якісну медичну послугу, що не всюди зустрінеш в Україні. І потрібно використати шанс медичної реформи і зробити послугу доступною», – розповів народний депутат Олег БЕРЕЗЮК.

За матеріалами "Укранський південь"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон