Херсонський герой - рятувальник відпочив на морі

На запрошення Андрія Путілова, героїчний рятувальник із Херсона Максим Клименко разом зі своєю родиною тиждень відпочивав у Лазурному в пансіонаті «Прибрежний»

Нагадаємо, у вересні 2017 року вся Україна дізналася про відважного пожежного-рятувальника 14-ї ДПРЧ Корабельного району Херсона. Максим Клименко відзначився на пожежі в будинку на вул. Пилипа Орлика, 33.

Тоді вогнеборець, ціною власного здоров'я, вивів декількох мешканців з палаючої двоповерхівки, а коли намагався дотягнутися до наступної людини, якій була необхідна допомога, раптово впав у провалля. Рятувальник отримав складну травму, з тяжким переломом він самотужки вибрався у двір і лежачи намагався гасити пожежу із шланги, яка опинилася під рукою.

Розуміючи, що зараз не до нього, на допомогу вогнеборець не кликав, травмованого рятувальника помітили поліцейські й занесли його до швидкої. У лікарні Максим Клименко провів понад місяць.

Тепер оздоровитися в пансіонаті «Прибрежному» вогнеборця з дружиною та маленькою донькою запросив Андрій Путілов. Адже «Прибрежний» - соціально відповідальний заклад на Чорноморському узбережжі, тут щосезону відпочивають учасники АТО, діти загиблих захисників, вихованці сиротинців...

За матеріалами сайту ПІК

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон