На Херсонщині триває ремонт доріг

В цьому запевнив голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв, який, в рамках робочого візиту до Голопристанського району,особисто проінспектував поточний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Р-57 Олешки – Гола Пристань – Скадовськ на ділянці км 20+200 – км 26+600 довжиною 6, 4 км.

Вартість ремонту складає понад 50 млн. грн. Роботи виконуються з використанням щебенево-піщаної суміші С-5, асфальтобетону щільного типу А марки 1 та щебенево-мастикового асфальтобетону. Бригада працює тиждень, вся реконструкція дороги займе до трьох місяців, залежно від погодних умов.

Ми продовжуємо ремонтувати дороги до курортних напрямків. Такі ж роботи із застосуванням технології ресайклінгу ведуться на 15 кілометрах М-14 у напрямку до Запорізької області. На черзі Берислав –Марянське та Надеждівка. До кінця вересня плануємо зробити всі дороги в межах виділеного нам фінансування, - повідомив Андрій ГОРДЄЄВ.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон