Херсонський мер подякував колективу "Херсонелектротранс"

Цього року міське комунальне підприємство "Херсонелектротранс" святкує 58-й День народження.

З цієї нагоди співробітники підприємства сьогодні отримали подяки, грамоти міського голови Володимира Миколаєнка, подяки голови обласної державної адміністрації, керівництва "Херсонелектротрансу".

"Саме завдяки вам кожного дня наше підприємство стає кращим, - звернувся до колективу директор підприємства Єгор Устинов. - "Херсонелектротранс" переживав різні часи, але головною його гордістю завжди були люди, які наполегливо та сумлінно працюють.

Впевнений, що ми йдемо правильним шляхом, а завдяки підтримці міської влади та депутатського корпусу розвиватимемось, закуповуватимемо нові тролейбуси, покращуватимемо стан тих, що вже є для того, щоб якомога більше херсонців щодня користувались найбільш екологічним, економічним та комфортним громадським транспортом".

Єгор Устинов також розповів про найближчі плани щодо розвитку підприємства. Так, найближчим часом завершать ремонт роздягалень, душових та туалетних кімнат для співробітників "Херсонелектротрансу".

"Мені приємно бачити, як гарно сьогодні розвивається підприємство. Цього року ми плануємо закупити ще 4 нових тролейбусів. Загалом рухомий склад плануємо розширити до 70 машин. Колективу хотілось би подякувати за їхню щоденну працю, побажати міцного здоров'я, сімейного затишку та наснаги", - зауважив міський голова Володимир Миколаєнко.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон