Херсонська вчителька перемагає у Європі

У травні поточного року в іспанському містечку Аліканте пройшов Чемпіонат Європи з марафону серед ветеранів легкої атлетики.

Вже вкотре кидає виклик екстремальному спорту та демонструє залізну цілеспрямованість та витримку вчитель фізичної культури, майстер спорту міжнародного класу Пушкіна Людмила Йосипівна.

Серед декількох тисяч учасників вона впевнено виборола ІІІ місце. Загалом, біг для неї – стиль життя, містична сила, що так приваблює й надихає, це шлях пізнання себе, а перемога – як адреналіновий вибух, у котрий раз віра у свої можливості та заслужене почуття гордості.

Місяцем раніше Людмила Йосипівна посіла І місце у Чемпіонаті України з марафону серед ветеранів у місті Київ. З 2016 року вона входить до складу суддівської бригади у спартакіаді серед працівників освіти.

Такий поважний учитель є гідним прикладом незламної волі та гарним мотиватором своїх учнів до перемог! Її вихованці є постійними учасниками міської спартакіади, переможцями Всеукраїнського конкурсу «Олімпійське лелеченя»: у 2017-2018 н. р. команда учнів посіла І місце у районному етапі та ІІІ – у міському. У районному етапі змагань «Козацький гарт» команда виборола ІІ місце, у міському етапі – ІІІ місце.

Управління освіти Херсонської міської ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон