Прокуратура розслідує аварію на воді поблизу Нової Каховки

Прокуратурою Херсонської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ст. 291 КК України за фактом порушення чинних на транспорті правил, які призвели до смерті людини.

Як відомо, 2 червня поблизу м. Нова Каховка мешканець м. Таврійська 1982 р.н., ймовірно перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, керуючи моторним човном Крим-3, не обрав безпечну швидкість руху та здійснив зіткнення з іншим моторним човном Крим, в якому знаходились 6 осіб.

У результаті зіткнення постраждали пасажири човна Крим: чоловік 1977 р.н. від отриманих травм помер у лікарні, хлопчик 2010 р.н. знаходиться у реанімаційному відділенні місцевої лікарні у тяжкому стані.

Водія моторного човна Крим-3 того ж дня затримано в порядку ст. 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Прес-служба прокуратури Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон