Свято у Херсонському будинку дитини

Літо розпочинається з Дня захисту дітей. Цьогоріч воно подарувало нам світлий, яскравий, сонячний день, - розповіла секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко:

...Я глибоко переконана, що діти повинні мати турботу дорослих 365 днів на рік і 24 години на добу, уваги стільки, щоб всі відповіді на поставлені ними питання були отримані вчасно, любові - всесвіт. І тоді вони - наші діти будуть успішними, впевненими, щасливими.

Вчора відвідали Херсонський обласний будинок дитини. Тут також відбулось Свято. Вихованці закладу демонстрували свої таланти, грались з аніматорами, даруючи свої посмішки всесвіту.

Від щирого серця величезна подяка усім мамам і татам-вихователям, лікарям, підприємцям, поліцейським, прокурорам, херсонцям, які стали для цих дітей найріднішими людьми, бо привносять в їх життя знання, позитивні емоції, даруючи частинку себе їм, щиро допомагаючи, піклуючись і проводячи спільно час.

Як гарно саме у цьому місці працює всім відома Істина - дітям потрібні не повчання, а приклади справжніх вчинків дорослих. І тут багато саме ваших вчинків, шановні піклувальники і благодійники. Ви забезпечуєте щасливе дитинство цієї малечі.

Ці маленькі хлопчики і дівчатка обов'язково "дістануть свою зірку з неба", будуть сильними і впевненими в житті завдяки вам, пройшовши через всі життєві випробування, які їм дістались змалечку, - переконана Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон