Доступному житлу на Херсонщині бути

Сьогодні, 1 червня, під час XVIII сесії обласної ради VII скликання було укладено меморандум про співпрацю між Державною спеціалізованою фінансовою установою«Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву», Херсонською обласною державною адміністрацією та Херсонською обласною радою.

Підписанти домовилися про встановлення партнерських відносин, координацію та консолідацію зусиль щодо реалізації житлової політики держави, регіональних програм розвитку молодіжного житлового будівництва та кредитування, запровадження інноваційних механізмів, спрямованих на захист житлових прав громадян України, розвиток місцевого самоврядування та будівельної галузі в Херсонській області в цілому та місті Херсоні зокрема, враховуючи Стратегію розвитку Херсонської області на період до 2020 року.

Відтак чимало молодих сімей, мешканців міста мають шанс придбати власне доступне житло.

Голова Держмолодьжитла Сергій Комнатний подякував за плідну співпрацю та системну роботу у розвитку житлових програм на Херсонщині голові Херсонської обласної державної адміністрації Андрію Гордєєву та голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру.

Він зауважив: «Рішення, які приймаються у цьому залі – трансформуються у реальні дії! Сьогодні 40 сімей Херсонщини отримають ключі від власного житла. Хочу зазначити, що 10 родин – сім'ї бійців АТО. Ми і надалі будемо робити все, щоб ще більше сімей області вирішили своє житлове питання».

Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву

Фото Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон