Мангер запропонував створити Наукову раду

При Херсонській обласній раді запрацює Наукова рада. З відповідною пропозицією до депутатського корпусу звернувся голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.

На його думку, наукова рада, як консультативно-дорадчий орган з питань координації науково-управлінських та економічних проектів, на громадських засадах об'єднає наукову інтелігенцію та допоможе у вирішенні важливих питань соціального, економічного та культурного розвитку регіону, а також сприятиме науково-технічному прогресу Херсонщини.

Серед головних завдань Наукової ради – обговорення проектів рішень обласної ради при вирішенні соціально-економічних і культурно-освітніх проблем, забезпечення належного рівня відбору та підвищення ефективності виконання та впровадження наукових проектів і робіт.

До складу Наукової ради входять: голова Херсонської обласної ради, голова Наукової ради – голова Президії, члени Президії із числа керівників вищих закладів освіти та інших науковців Херсонської області, керівники секцій Наукової ради та секретар Наукової ради.

Для вирішення окремих питань можуть залучатися представники із числа наукового та науково-педагогічного складу вузів, а також інші досвідчені науковці Херсонської області.

Питання щодо створення Наукової ради пройшло всі комісії Херсонської обласної ради, а під час пленарного засідання його підтримали 47 депутатів.

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон