Олександр Співаковський про всенародне свято

Наприкінці травня до нас приходить особливо щемне свято. Його не знайдеш в офіційному календарі, проте немає такої людини, у якої воно не викликало б світлого відчуття нічим незатьмареної радості. Це свято воістину всенародне, і зветься воно Святом Останнього Дзвоника.

Так само, як і нас колись, цей дзвоник сьогодні сповістить школярів про початок нового етапу у житті. Для шкільної малечі розпочнуться довгоочікувані літні канікули, і я щиро поділяю їхню безмежну радість від цього.

Бажаю їм гарно відпочити, набратися сил і вражень, знайти нових друзів і добре подружитися з книжками, щоб у вересні повернутися до школи засмаглими, сповненими сил і бажання продовжити подорож Країною Знань.

А от для випускників цей день сумний і радісний водночас. Останній шкільний дзвоник сьогодні відкриє їм дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості. Кожен із них відтепер будуватиме власне майбутнє сам - своїм розумом і своїми руками.

Від щирого серця бажаю молоді, що стоїть на порозі дорослого життя, знайти власну життєву стежину. Таку - яка б зробила б їх щасливими.

Мої юні друзі, школа дала вам необхідні знання та навички, навчила добру і людяності. А далі все залежатиме від вас, від вашого характеру і наполегливості. Будьте небайдужими і завжди чесними перед собою. Не шукайте кращих світів деінде, радше будуйте кращий світ навколо себе, на своїй землі.

Не забувайте про своє коріння і тих, кому завдячуєте всьому найкращому, що маєте, - своїх батьків та вчителів. А головне - вірте в себе, свої сили і свою Україну. Нехай ваш життєвий шлях буде щасливим та успішним. В добру путь!, - побажав Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон