Успіхи генічеських спортсменів з морських багатоборств

З 19 травня до 21 травня у Києві відбувся Відкритий Чемпіонат України серед школярів з морських багатоборств (акватлон)і Чемпіонат України серед юнаків з морських багатоборств ( триборство).

Учасники змагань з акватлону повинні були проплити 50м , та пробігти 400м. У змаганнях брали участь учні 8-9 , 10-11 класів міста Київ, Київської області, Черкаської області , Львівської області спортсмени відділення плавання та морських багатоборств Генічеської КДЮСШ які представляли Херсонську область.

Команда дівчат та команда юнаків 10-11 класу посіли перші місця у командному заліку. А команда дівчат 8-9 класів посіла друге місце. У особистому заліку : Іванова Анна , учениця НВК N 3 – І місце; Лозова Анастасія, учениця гімназії м Генічеська – ІІ місце; Ібрагімова Ніколь, учениця НВК N 3 – ІІ місце; Боровська Марія, учениця гімназії м Генічеська – ІІІ місце; Пахоменков Олександр , учень гімназії м Генічеська – ІІ місце; Остащук Данило , учень гімназії м Генічеська – ІІІ місце.

Більш досвідчені спортсмени брали участь у Чемпіонаті України (триборство ). Триборство - це плавання 200 м, біг 800 м і стрільба з пневматичного пістолета. Навантаження збільшилося вдвічі, але генічеські спортсмени здобули нагороди.

У командному заліку команда Херсонської області (дівчата) у складі: Лозова Анастасія, Большикова Дарья, Іванова Ганна, посіли ІІІ місце. Команда юнаків у складі:Остащук Данило, Пахоменков Олексій, Пахоменв Олександр, Панкратов Олександр, Король Микола , посіли ІІІ місце.

Підготували спортсменів тренери : Носов О. І., Прядко С. М., Бурлін М. А., Носова Л. М.

Це вже стало традицією, що спортсмени з Генічеська здобувають перемоги не тільки на обласних , а і на всеукраїнських змаганнях. Сподіваємось, що на наступному Чемпіонаті з акватлону, який буде проводитись в Генічеську у червні, вони виступлять не гірше.

Генічеська районна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон