Херсонські аудитори борються з корупцією

Антикорупційна програма Держаудитслужби на 2018 рік координує системну роботу з питань запобігання та протидії корупції.

По-перше, у системі органів державного фінансового контролю працюють над зниженням корупційних ризиків, над підвищенням рівня довіри громадян.

По-друге, триває робота з упередження та виявлення можливих правопорушень, відповідно до затверджених планів роботи та антикорупційних нормативно-правових актів.

По-третє, продовжується висвітлення актуальних матеріалів про фінансову дисципліну ряду підконтрольних об'єктів бюджетної сфери Херсонщини.

Жителі області кожного робочого дня, без пустих балачок і зайвих емоцій, можуть оперативно повідомити, органу державного фінансового контролю, про правдиві факти щодо вчинення корупційних або пов'язаних з корупцією правопорушень. Адже законодавством регламентовано участь громадськості в антикорупційних заходах (стаття 21 Закону України «Про запобігання корупції»).

Наказом Державної аудиторської служби України від 04.10.2016 № 101 затверджений Порядок функціонування телефону довіри у Держаудитслужбі та її міжрегіональних територіальних органах.

Заради протидії проявам корупції, запобігання, виявлення та усунення фінансових і майнових порушень чинного бюджетного законодавства, громадяни можуть звернутися до державних аудиторів Херсонщини.

Прес-служба Управління Південного офісу Держаудитслужби
в Херсонській області

Інформуйте, будь ласка, по суті, з конкретним фактажем. Надсилайте Вашу інформацію на електронну адресу державних аудиторів kherson@dkrs.gov.ua

Телефон довіри 0552 263628 працює щодня, крім вихідних і святкових днів, з 9-ої до 18-ої години (у п'ятницю - до 16.45).

Довідково: Упродовж січня-березня 2018 року проведено 15 антикорупційних комунікативних заходів (навчання і наради). Проведено 27 прямих телефонних ліній. Про діяльність державних аудиторів розміщено 117 текстів на офіційних веб-сайтах органів місцевого самоврядування і влади Херсонщини.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон