Яким буде фестивальне літо Скадовська

Про це повідомляють у Скадовській міській раді, оприлюднивши попередній перелік культурно-масових заходів на курортних місяці поточного 2018 року:

01 червня — відкриття туристичного сезону, День захисту дітей.

07-8 червня — "Скадовськ збирає друзів", фестиваль дитячої творчості, який проводиться з метою виявлення і підтримки обдарованих дітей та учнівської молоді у різних видах мистецтва, bht.edukit.kherson.ua.

10 червня — «Чорноморський зорепад» — Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв. Детальніше за адресою електронної пошти фестивалю zorepad_skadovsk@ukr.net.

16 червня — фестиваль східного танцю «Solaris» Oriental Dance Festival,

28-30 червня — міжнародний фестиваль-конкурс «УКРАЇНА ОБ'ЄДНУЄ СВІТ» з хореограції, http://disk-sport.com.

16 червня — «Кубок Чорного моря» —Всеукраїнські змагання зі спортивного танцю ( www.udsf.com.ua Української Федерації Спортивного Танцю).

4-8 липня — «Зірки виходять на сцену» — Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв. Детальніше — на офіційній інтернет-сторінці фестивалю http://zvezd-priboy.com/zvezdy/

22-24 липень — «Зіркові хвилі талантів » — Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв. http://fest-konkurs-igora-netlyuha.webnode.com.ua.

27-29 липня — Всеукраїнський дитячий благодійний фестиваль "Чорноморські Ігри" , наймасштабніший та найпрестижніший благодійний дитячий фестиваль на території України, який заснований президентом компанії «Таврійські Ігри», http://www.tavriagames.com/chornomorski-igri.html.

27-29 липня — Міжнародний фестиваль повітряних зміїв "Кольорове небо"
Історія фестивального життя та положення про фестиваль на сайті: http://www.kite.askad.net/festivals_skadovsk.php

23-29 липня — «Відкритий шаховий турнір Джарилгацької затоки»,

серпень 2018 — брейк-денс фестиваль «Битва за море», ХІІ дитячий фестиваль бандуристів «Таврійські зустрічі» проводиться за організаційної підтримки Міністерства культури України та Національної Спілки кобзарів України (http://kobzari.org.ua)

22 вересня — фестиваль "Смаженого бичка" — соціальний проект Учасником може стати будь-хто, маючи бажання створити команду рибалок з вмінням приготувати страви з морської риби та креативно їх представити.

22-23 вересня — День міста. Урочистості та святкування з нагоди заснування міста-курорту Скадовська.

Скадовська міська рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон